THINK BACKWARDS Philosophy

Scopul principal al unui training este acela de a crea conștientizare și de a schimba comportamente. De aceea este foarte important să îți definești de la început unde vrei să ajungi. Acesta este singurul mod în care vei putea merge înapoi pe fir pentru a-ți defini care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta e și filosofia noastră – “Think Backwards”, gândește pe dos, sau cum ar spune Stephen Covey, “începe cu sfârșitul în minte”.

Programele noastre sunt experiențiale, bazate pe activități interactive și urmate de debrief, pentru a putea conștientiza cât mai bine ce se întâmplă atunci când ești expus la acea situație.

Folosim “jocul” ca mijloc de învățare, dorindu-ne să eliminăm complexitatea, pentru a scoate la suprafață comportamentele.

După training creăm comunități cu absolvenții cursurilor, comunități pe care le folosim pentru a face follow-up și a împărtăși bune practici. În felul acesta ne asigurăm că subiectul rămâne proaspăt în mintea participanților.

BEHIND THINK BACKWARDS

Alex Aninoșanu a pus bazele companiei în 2016 din dorința de a crea ceea ce nu a găsit în alte părți din perspectiva de cumpărător de training – workshopuri experiențiale, de impact, care să aibă în spate și o structură de follow-up, construită pentru a susține schimbarea de comportamente.

Are o experiență în training de peste 10 ani, timp în care a avut ocazia să lucreze cu peste 6000 de participanți, atât din first line management, cât și din top management. Printre clienții cu care a avut rezultate foarte bune din postura de trainer și de consultant de learning se numără companii de top precum Servier Pharma, Banca Transilvania, Microsoft, OMV Petrom, Coca Cola și mulți alții.

Principalul plus pe care îl aduce și pe care l-a integrat în toate serviciile companiei este activitatea de actorie, storytelling și improvizație. Aceste componente, pe lângă experiența și know how-ul de business din zona corporate, fac experiența de învățare mai ușor de integrat, interactivă și cu rezultate pe termen lung pentru participanți și companie.

Expertiză HR

Pe lângă specializările în programe de learning și training, Alex este acreditat și în assessment cu instrumentele PerformanSe:

  • Way – care identifică talentele candidaților, puncte forte și aspecte de îmbunătățit
  • Way Sales – care determină profilul de vânzător (hunter sau farmer)
  • Way Manager – care stabilește potențialul și stilul de management
  • Team Booster – cu ajutorul căruia se face o diagnoză de echipă și management ca preferințe și stil de lucru

Assessment-ul Performanse, pe care îl livrăm companiilor, este extrem de util în managementul talentelor, pentru dezvoltarea echipelor de vânzări și atragerea și retenția persoanelor cu potențial ridicat.

Așteptăm să ne contactezi pentru a discuta mai multe despre serviciile noastre și cum te putem ajuta să dezvoltăm oamenii și procesele din compania ta.

Solicită o întâlnire