Organizăm team building-uri pentru clienții noștri care își doresc să înglobeze mai rapid și eficient metode noi de lucru, să îmbunătățească relațiile, dar și să se relaxeze prin activități sportive, recreative, jocuri și multe altele.
Avem două programe de team building-uri, testate cu succes alături de clienții noștri.
Team-up to succeed
Câteva exemple de activități propuse pentru acest tip de team building, menit să dezvolte relațiile de lucru sunt:
- Ştafeta încrederii – O serie de exerciţii outdoor la care participanţii trebuie să colaboreze pentru a le duce la bun sfârşit, şi care vor contribui la îmbunătăţirea modului în care echipa lucrează împreună. O parte dintre activități sunt fizice, altele creative, toate cu rezultate foarte bune.
- Exerciții de actorie ce au ca obiectiv îmbunătăţirea comunicării în cadrul echipei.
- Galeria de artă – Participanții sunt împărțiți în echipe ce trebuie să reproducă o serie de tablouri abstracte, care au fost furate de sub nasul lor la o galerie de artă, chiar înaintea deschiderii. Încep cu resurse limitate, fiecare echipă primind o singură culoare și o pensulă, fiind nevoiți să negocieze cu celelalte echipe pentru a accesa mai multe culori. Pe măsură ce finalizeză fiecare lucrare, primesc câte o pensulă adițională, având opțiunea de a alege ce fel de pensulă doresc. La sfârșit, toate aceste tablouri abstracte, formează o imagine de ansamblu ce are sens, care e despre echipă și despre conștientizarea că we are all in this together.
Acestea sunt doar câteva exemple de exerciții, care și-au demonstrat eficiența de-a lungul trainingurilor livrate. Mai departe, stabilim împreună ce dorești de la echipa ta și prin ce activități putem produce o schimbare vizibilă.
Mission Improvable
Aceasta este o variantă de team building care include segmente de improvizație aplicabile la locul de muncă, cu activități mai distractive și interactive pentru participanți.
Ce vom face în cadrul acestui team building? Reguli de bază ale improvizației, cum ar fi:
- Să spui da, și – adică să construiești pe povestea partenerului, fără a nega
- Să îți dai voie să te joci – joaca este opusul muncii, aici ne dăm voie să greșim, singura consecință fiind să o luăm de la capăt până ne iese
- Să îți faci partenerul să arate bine – focus pe partener, implicit pe colaborare. Ascultăm cu adevărat pentru a putea construi cu ce ne dă partenerul, un aspect foarte important în munca de echipă
- Exerciții de improvizație pe grupuri, în care fiecare grup își alege un reprezentant. Apoi, seara, reprezentanții trebuie să facă un spectacol de improvizație.
Ce beneficii imediate aduce acest tip de team building? Colaborare mai bună, inovație și creativitate, spirit de echipă, lucru în echipă, integrarea și comunicarea schimbării și multe altele. Spune-mi ce schimbări vrei să aduci în echipa ta și găsim variante de a îmbunătăți procesele și relațiile de lucru prin improvizație.